E-mailadres

info@kpmglas.nl

Telefoonnummer

06 31 91 99 86

Locatie

Industrieweg 38, 2712 LB Zoetermeer

Zoetermeerse glashandel

Zoetermeerse glashandel

Zoetermeerse glashandel

Welkom bij KPM Glas, uw vertrouwde Zoetermeerse glashandel. Ons team biedt een uitgebreid scala aan glasoplossingen, van reparaties tot op maat gemaakte installaties. We staan bekend om onze kwaliteit, vakmanschap en klantgerichte service.

Of het nu gaat om een eenvoudig gebroken raam of een elegant op maat gemaakt glasontwerp, bij KPM Glas gebruiken we alleen de beste materialen en technieken. Onze passie voor glas en aandacht voor detail garanderen dat elk project niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

Uiteenlopende glasoplossingen voor elke behoefte

Bij KPM Glas in Zoetermeer bieden we een breed scala aan hoogwaardige glasdiensten, ontworpen om aan elke unieke behoefte te voldoen. Ons ervaren team is bedreven in zowel traditionele als innovatieve glastechnieken, wat ons in staat stelt om een diversiteit aan projecten aan te nemen.

Zoetermeerse glashandel

Glasreparatie

Ons team is snel ter plaatse voor elke glasreparatie. We begrijpen de urgentie van een gebroken ruit en streven ernaar om dit met minimale verstoring en maximale efficiëntie te herstellen.

Glaswerk zoetermeer

Glasinstallatie

Van standaard raamglas tot complexe, op maat gemaakte glaswerken, onze installatiediensten zijn van de hoogste kwaliteit. We zorgen voor een naadloze integratie van nieuw glas in uw bestaande ruimtes.

Glaszetter in Zoetermeer

Maatwerk glasoplossingen

Of het nu gaat om esthetische ontwerpen, veiligheidsglas of energie-efficiënte oplossingen, onze op maat gemaakte diensten zijn gericht op het realiseren van uw visie.

Waarom kiezen voor KPM Glas?

KPM Glas onderscheidt zich als Zoetermeerse glashandel door onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Ons team zet zich volledig in om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen.

Kwaliteit: Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en de meest geavanceerde technieken voor al onze glasprojecten. Van de kleinste glasreparatie tot de grootste installaties, kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

Betrouwbaarheid: Onze klanten waarderen onze betrouwbaarheid en toewijding. Wij begrijpen het belang van tijdigheid en efficiëntie, vooral in noodgevallen. Ons team is erop gericht om snel en effectief te reageren op uw behoeften.

Innovatie: Bij KPM Glas blijven we altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de glasindustrie. Dit stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de huidige normen, maar deze ook vooruit helpen.

Klantgerichtheid: Uw tevredenheid is onze prioriteit. We luisteren aandachtig naar uw wensen en bieden gepersonaliseerd advies om ervoor te zorgen dat het eindresultaat precies is wat u voor ogen had.

Zoetermeerse glashandel
Veelgestelde vragen over Zoetermeerse glashandel

De kosten variëren afhankelijk van de grootte en het type glas. We bieden graag een vrijblijvende offerte aan na een beoordeling van de schade.

De tijd voor een installatie hangt af van de complexiteit en omvang van het project. We geven een geschatte tijdsduur na het beoordelen van de situatie.

Ja, wij leveren en installeren verschillende soorten veiligheidsglas, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Ja, we bieden complete raamoplossingen inclusief kozijnen.

We streven ernaar om binnen een paar werkdagen na uw aanvraag een offerte te verstrekken.

Ja, we hebben opties voor geluidsisolerend glas, ideaal voor woningen en kantoren in lawaaierige omgevingen.

Vraag een offerte aan bij KMP Glashandel in Zoetermeer

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een kosteloze offerte of persoonlijk, deskundig advies. Uw tevredenheid staat bij ons centraal, en wij zijn volledig toegewijd aan het vervullen van al uw behoeften op het gebied van glas.

Offerte aanvragen
Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.