E-mailadres

info@kpmglas.nl

Telefoonnummer

06 31 91 99 86

Locatie

Industrieweg 38, 2712 LB Zoetermeer

Brandwerend glas

Brandwerend glas laten plaatsen

Brandwerend glas wordt ook wel brandvertragend glas genoemd. Dit glas wordt steeds vaker gebruikt voor onder meer openbare gebouwen en scholen. Brandwerend glas moet ook een officiële stempel hebben. Hierdoor kan men zien dat het glas goedgekeurd is. Bij KPM Glashandel bent u aan het juiste adres voor goedgekeurd brandglas. Brandwerend glas is veiligheidsglas met brandwerend effect aangegeven in minuten. Vaak zijn dit 30, 60 of 90 minuten.

Brandwerend glas in Zoetermeer

Op zoek naar Brandwerend glas in Zoetermeer of omgeving? Bel ons voor meer informatie of vul gerust ons formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

kpm-glas_optimized

Glas op maat

KPM Glass heeft altijd enkel en gelaagd glas op voorraad en snijdt het glas met precisiemachines voor u op de juiste maat.

kpm-glashandel_optimized

Snel geleverd

Voor glastransport beschikken wij over professionele vervoerders zodat uw glas veilig wordt afgeleverd.

kpm_optimized

Ruim assortiment

Wij zijn de one-stop glashandel voor al uw glasbehoeften, en bieden een breed scala aan glasproducten voor kleine tot grote projecten.

Brandwerend glas bij KPM Glashandel

Brandwerend glas is beschikbaar in verschillende soorten en kan worden gecombineerd met andere glassoorten om een ​​glassoort te creëren die aan al uw eisen voldoet. Hierbij kunt u denken aan een combinatie met bijvoorbeeld inbraakwerend glas of zonwerend glas. Brandwerend glas kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Voor een juiste en optimale werking dienen de kozijnen of deuren waarin het glas wordt geplaatst ook brandwerend te zijn.

Vraag een offerte aan bij KMP Glashandel

Wilt u een offerte of advies ontvangen voor één of meer van onze producten? Vul dan enkel uw persoonlijke informatie in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook altijd direct bellen of mailen.

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.