E-mailadres

info@kpmglas.nl

Telefoonnummer

06 31 91 99 86

Locatie

Industrieweg 38, 2712 LB Zoetermeer

Gelaagd glas

Geslaagd glas bij KPM Glashandel

Gelaagd glas bestaat uit twee of meer ruiten, die met elkaar zijn verbonden door transparante en onzichtbare folielagen. Het grote voordeel van gelaagd glas is dat er bij breuk geen stukjes uitvallen. De folielagen houden het glas stevig bij elkaar. Gelaagd glas is wel veiliger, maar niet sterker dan gewoon glas. Gelaagd glas is aan te bevelen voor bijvoorbeeld: balkonruiten, dakbeglazing en panelen in trapleuningen.

Geslaagd glas in Zoetermeer

Op zoek naar Geslaagd glas in Zoetermeer of omgeving? Bel ons voor meer informatie of vul gerust ons formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

kpm-glas_optimized

Glas op maat

KPM Glass heeft altijd enkel en gelaagd glas op voorraad en snijdt het glas met precisiemachines voor u op de juiste maat.

kpm-glashandel_optimized

Snel geleverd

Voor glastransport beschikken wij over professionele vervoerders zodat uw glas veilig wordt afgeleverd.

kpm_optimized

Ruim assortiment

Wij zijn de one-stop glashandel voor al uw glasbehoeften, en bieden een breed scala aan glasproducten voor kleine tot grote projecten.

Geslaagd glas bestellen

Gelaagd glas is ook een soort veiligheidsglas, want als het glas breekt blijven de glasstukken aan de folie plakken door de uitstekende hechtingseigenschappen. Dit maakt gelaagd glas uitermate geschikt voor inbraakbeveiliging.
Ook voor autoruiten wordt nog steeds gelaagd glas gebruikt. Laten we de voordelen van gelaagd glas even voor u op een rijtje zetten:

Vraag een offerte aan bij KMP Glashandel

Wilt u een offerte of advies ontvangen voor één of meer van onze producten? Vul dan enkel uw persoonlijke informatie in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook altijd direct bellen of mailen.

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.