E-mailadres

info@kpmglas.nl

Telefoonnummer

06 31 91 99 86

Locatie

Industrieweg 38, 2712 LB Zoetermeer

Glassoorten

Onze glassoorten

Wij hebben een breed assortiment aan glas. U kunt bij ons terecht voor het vervangen van enkelglas, dubbelglas, maar ook HR glas en andere glassoorten. Wilt u een offerte of advies over een of meer van onze producten of diensten ontvangen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Gelaagd glas

Gelaagd glas bestaat uit meerdere platen die aan elkaar zijn gesmolten met daartussen een folie. Het heeft als voordeel dat de ruit bij breuk niet uiteen valt, maar één geheel blijft.

Gehard glas

Gehard veiligheidsglas heeft een behandeling ondergaan om de weerstand te verhogen. Normaal gesproken is het vijf keer sterker dan gewoon glas. Dit glas wordt gebruikt op plaatsen waar het sterker moet zijn dan normaal.

Isolatieglas

Om uw woning beter te isoleren kunt u kiezen voor isolatieglas, dit betekent dus ook besparen op uw energierekening, maar ook voor het koel houden van gebouwen in de zomer en de warmte ’s winters binnen te houden.

Kogelwerend glas

Kogelwerend glas bestaat uit meerdere lagen glas gescheiden door een transparante kunststof laag uit polyvinylbutyral (PVB). De samenstelling en opties verschillen.

Spiegelglas

Ook binnen is glas onmisbaar. Door de vele mogelijkheden van spiegels creëert u uw eigen stijl in uw interieur. Onze spiegels zijn verkrijgbaar in alle maten en vormen.

Enkelglas

KPM Glashandel levert enkelglas op maat. Enkelglas is bij ons Leverbaar in diktes van 2 t/m 19 mm in verscheidende kleuren en afmetingen.

Brandwerend glas

Brandwerend glas wordt ook wel brandvertragend glas genoemd. Steeds vaker wordt dit glas als eis gesteld voor onder andere openbare gebouwen en scholen en dient altijd gestempeld te zijn. Hierdoor kan men zien dat het glas goedgekeurd is.

Draadglas

Draadglas is een type glas met metalen draden in het glas als bescherming. De draden zijn aangebracht in een vaak vierkant rasterpatroon. Bij breuk van de ruit houdt het gaaswerk de glasscherven bijeen, waardoor draadglas tot de veiligheidsglassoorten behoort.

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte aanvragen?

KPM Glashandel is uw glasspecialist in Zoetermeer en omstreken. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag in het maken van de juiste beslissing in het type glas voor uw woning of bedrijfspand.