E-mailadres

info@kpmglas.nl

Telefoonnummer

06 31 91 99 86

Locatie

Industrieweg 38, 2712 LB Zoetermeer

Isolatieglas

Isolatieglas bij KPM Glashandel

Het isolatieglas dat wij leveren is voorzien van een coating. Ons glas voorkomt warmteverlies, bijvoorbeeld met een zon-doorlatende metaallaag. Het materiaal is met het blote oog niet zichtbaar, maar heeft tegelijkertijd een sterk isolerende werking. Om uw woning beter te isoleren kunt u kiezen voor isolatieglas, wat ook bespaart op uw energierekening. Afhankelijk van uw kozijnen kunt kiezen tussen standaard isolatieglas, HR++ of HR+++ Wij kunnen vrijblijvend bij u langskomen om samen met u te kijken naar de mogelijkheden. Daarnaast kan figuurglas, gelaagd glas, geluid werend, inbraak werend en kogel werend kunnen in isolatieglas verwerkt worden.

Isolatieglas in Zoetermeer

Op zoek naar Isolatieglas in Zoetermeer of omgeving? Bel ons voor meer informatie of vul gerust ons formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

kpm-glas_optimized

Glas op maat

KPM Glass heeft altijd enkel en gelaagd glas op voorraad en snijdt het glas met precisiemachines voor u op de juiste maat.

kpm-glashandel_optimized

Snel geleverd

Voor glastransport beschikken wij over professionele vervoerders zodat uw glas veilig wordt afgeleverd.

kpm_optimized

Ruim assortiment

Wij zijn de one-stop glashandel voor al uw glasbehoeften, en bieden een breed scala aan glasproducten voor kleine tot grote projecten.

Isolatieglas laten maken

Isolatieglas heeft veel voordelen. Zo biedt het een goede isolatie, waardoor het energiebesparend is. Hiermee kunt u energiekosten besparen. Het neemt echter ook andere voordelen met zich mee zoals comfort. Zo voorkomt isolatieglas tocht in uw woning, omdat er bijna geen koude lucht naar binnen komt en warme lucht binnen blijft. Hierdoor kan het hele huis op een aangename temperatuur worden gehouden. Ook zorgt isolatieglas ervoor dat geluid beter buitenshuis gehouden wordt. Een ander groot voordeel van isolatieglas is dat isolatieglas uw woning verduurzaamt, waardoor uw woning meer waard wordt. Naast dat u jaarlijks bespaart op energiekosten, is het dus ook een investering voor de waardebepaling van uw huis.

Vraag een offerte aan bij KMP Glashandel

Wilt u een offerte of advies ontvangen voor één of meer van onze producten? Vul dan enkel uw persoonlijke informatie in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook altijd direct bellen of mailen.

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.