E-mailadres

info@kpmglas.nl

Telefoonnummer

06 31 91 99 86

Locatie

Industrieweg 38, 2712 LB Zoetermeer

Gehard glas

Gehard glas

Gehard glas heeft een behandeling ondergaan om de weerstand ervan te vergroten. Gehard glas is vijf keer sterker dan gewoon glas. Wanneer dit glas breekt, valt het in fijne stukjes uit elkaar die in principe niet scherp zijn. U kunt u dus niet snijden, wanneer een geharde glasplaat kapot gaat. Gehard glas wordt steeds populairder en wordt vaak gebruikt voor douchewanden, tafelbladen of een achterwand in de keuken.

Gehard glas in Zoetermeer

Op zoek naar Gehard glas in Zoetermeer of omgeving? Bel ons voor meer informatie of vul gerust ons formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

kpm-glas_optimized

Glas op maat

KPM Glass heeft altijd enkel en gelaagd glas op voorraad en snijdt het glas met precisiemachines voor u op de juiste maat.

kpm-glashandel_optimized

Snel geleverd

Voor glastransport beschikken wij over professionele vervoerders zodat uw glas veilig wordt afgeleverd.

kpm_optimized

Ruim assortiment

Wij zijn de one-stop glashandel voor al uw glasbehoeften, en bieden een breed scala aan glasproducten voor kleine tot grote projecten.

Gehard glas laten plaatsen

Gehard glas wordt met name aanbevolen voor plaatsen waar het risico op glasschade groot is.
Dit kan zijn op openbare plaatsen of op plaatsen waar de temperatuur kan oplopen. Hieronder vindt u een lijst met voorbeelden waarbij gehard glas nodig is:

Vraag een offerte aan bij KMP Glashandel

Wilt u een offerte of advies ontvangen voor één of meer van onze producten? Vul dan enkel uw persoonlijke informatie in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook altijd direct bellen of mailen.

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.