E-mailadres

info@kpmglas.nl

Telefoonnummer

06 31 91 99 86

Locatie

Industrieweg 38, 2712 LB Zoetermeer

Float glas

Floatglas

Benieuwd wat floatglas precies is en hoe het wordt gemaakt? Het glasblad bestaat uit silicium, natriumoxide, kalk, alumina, magnesium en ijzeroxide. Samen worden deze componenten gebakken bij een temperatuur van graden 1500 Celsius om een ​​massa glas te vormen. Ons glas is verkrijgbaar in 2, 3, 5, 6, 8, 10, 12, 15, 19 mm. Het kan zijn dat het floatglas een groene uitstraling heeft. Dit wordt veroorzaakt door het loodgehalte in het glas. Bij extra helder floatglas wordt het lood uit het glas weggelaten.

Floatglas in Zoetermeer

Op zoek naar floatglas in Zoetermeer? Bel ons voor meer informatie of vul gerust ons formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

kpm-glas_optimized

Glas op maat

KPM Glass heeft altijd enkel en gelaagd glas op voorraad en snijdt het glas met precisiemachines voor u op de juiste maat.

kpm-glashandel_optimized

Snel geleverd

Voor glastransport beschikken wij over professionele vervoerders zodat uw glas veilig wordt afgeleverd.

kpm_optimized

Ruim assortiment

Wij zijn de one-stop glashandel voor al uw glasbehoeften, en bieden een breed scala aan glasproducten voor kleine tot grote projecten.

Floatglas bij KPM Glashandel

De mogelijkheden zijn eindeloos met floatglas. Zo kunnen isolerende coatings worden aangebracht tegen hitte of kou. Indien u de voorkeur geeft aan dubbele beglazing die tevens een isolerende werking heeft, dan is dit uiteraard ook mogelijk met floatglas. Floatglas kan worden omgevormd tot onder andere dubbel isolatieglas, gelaagd glas, hardglas en gebogen glas.

Vraag een offerte aan bij KMP Glashandel

Wilt u een offerte of advies ontvangen voor één of meer van onze producten? Vul dan enkel uw persoonlijke informatie in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook altijd direct bellen of mailen.

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.