E-mailadres

info@kpmglas.nl

Telefoonnummer

06 31 91 99 86

Locatie

Industrieweg 38, 2712 LB Zoetermeer

Waarom veiligheidsglas essentieel is voor uw woning of bedrijf

Veiligheidsglas

Introductie: Veiligheidsglas is een cruciaal onderdeel van moderne architectuur, ontworpen om zowel veiligheid als esthetiek te bieden. In deze blog duiken we in de voordelen van veiligheidsglas en hoe KPM Glas deze veiligheidsmaatregel toegankelijk maakt voor iedereen.

Wat is veiligheidsglas? Veiligheidsglas is ontworpen om bij breuk te weerstaan aan het uiteenvallen in gevaarlijke scherven. Het is ideaal voor gebruik op plaatsen waar de veiligheidsnormen hoog zijn, zoals in de buurt van kinderen, openbare ruimtes en bepaalde werkomgevingen.

Typen veiligheidsglas: KPM Glas heeft een assortiment veiligheidsglas, van gehard tot gelaagd glas, die elk een verschillend niveau van bescherming bieden voor diverse toepassingen.

Voordelen van veiligheidsglas: Veiligheidsglas beschermt niet alleen tegen letsel of schade bij ongevallen, maar het kan ook de beveiliging van een pand tegen inbrekers versterken en geluidsisolatie verbeteren.

Kiezen van het juiste veiligheidsglas: De selectie van het juiste type veiligheidsglas hangt af van uw behoeften en de vereisten van uw pand. KPM Glas biedt professioneel advies en installatie om ervoor te zorgen dat u de beste bescherming krijgt.

Afsluiting: Investeren in veiligheidsglas is een slimme keuze voor ieder pand. Het zorgt voor gemoedsrust en kan de waarde van uw eigendom verhogen. Contacteer KPM Glas voor meer informatie over onze veiligheidsglasoplossingen en diensten.

Vraag een offerte aan bij KMP Glashandel

Voor een complete glasoplossing in Leiden, kunt u rekenen op de expertise van KPM Glashandel. Neem contact op voor een gratis offerte of persoonlijk advies zonder enige verplichting.

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.