E-mailadres

info@kpmglas.nl

Telefoonnummer

06 31 91 99 86

Locatie

Industrieweg 38, 2712 LB Zoetermeer

Glaszetbedrijf

glaszetbedrijf

Uw betrouwbare glaszetbedrijf in Zoetermeer

Welkom bij KPM Glas, het toonaangevende glaszetbedrijf in Zoetermeer en omgeving. Wij zijn trots op onze reputatie als een betrouwbare en deskundige partner voor al uw glasbehoeften. Ons uitgebreide dienstenaanbod omvat glasreparatie, glasmontage en op maat gemaakte glasoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Of u nu een klein barstje in uw raam heeft of een volledig nieuwe glasinstallatie nodig heeft, ons ervaren team van glaszetters staat klaar om u te helpen.

Bij KPM Glas begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en eisen. Onze glaszetters zijn goed opgeleid en beschikken over de nieuwste technieken en gereedschappen om elke klus nauwkeurig en efficiënt uit te voeren. Wij werken met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw glasinstallatie duurzaam en veilig is.

Glasmontage

Bij KPM Glas in Zoetermeer bieden wij uitgebreide glasmontagediensten aan die zowel residentiële als commerciële klanten ten goede komen. Ons team van ervaren glaszetters is gespecialiseerd in het nauwkeurig en professioneel installeren van diverse soorten glas. Of het nu gaat om nieuwe ramen, deuren, douchecabines, of glazen wanden, wij zorgen voor een perfecte installatie die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid.

Zoetermeerse glashandel

Hoogwaardige materialen

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en veiligheid garanderen. Onze glaszetters zijn trots op hun vakmanschap en zorgen ervoor dat elke installatie perfect is uitgevoerd. Van energiezuinig HR++ glas tot gehard en gelaagd glas, wij bieden glasoplossingen die niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn. Ons vakmanschap en onze aandacht voor detail zorgen ervoor dat uw glasinstallatie jarenlang meegaat.

Glaswerk zoetermeer

Snelle en service

Wij begrijpen dat glasproblemen snel moeten worden opgelost. Daarom bieden wij een snelle en betrouwbare service aan. Onze glaszetters zijn 24/7 beschikbaar voor noodgevallen en streven ernaar om binnen enkele uren na uw oproep ter plaatse te zijn. Wij minimaliseren uw ongemak door snel en effectief te handelen, zodat u snel weer kunt genieten van een veilige en comfortabele omgeving.

Glaszetter in Zoetermeer

Maatwerkoplossingen

Elk project is uniek en vereist een specifieke aanpak. Bij KPM Glas bieden wij op maat gemaakte glasoplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een particuliere woning of een commercieel pand, wij luisteren naar uw eisen en leveren glasoplossingen die aan al uw verwachtingen voldoen. Onze glaszetters werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat elk detail naar wens is.

Glas service
Glasoplossingen voor unieke projecten

KPM Glas in Zoetermeer biedt op maat gemaakte glasoplossingen voor unieke en bijzondere projecten. Of u nu op zoek bent naar speciaal glas voor uw woning, kantoor of commerciële ruimte, wij kunnen aan al uw wensen voldoen. Van gehard glas tot gelaagd glas en van geluidsisolerend glas tot brandwerend glas, wij leveren glas dat perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en vereisten.

Onze glaszetters hebben de expertise en ervaring om zelfs de meest complexe glasprojecten succesvol uit te voeren. Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat de gekozen glasoplossing perfect aansluit bij de specifieke vereisten van hun project. Onze op maat gemaakte glasoplossingen zijn zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk, waardoor uw ruimte een unieke en professionele uitstraling krijgt.

Bij KPM Glas begrijpen we dat elk project unieke uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden wij uitgebreide consultaties en adviseren wij u over de beste glasopties voor uw specifieke situatie. Ons team staat klaar om uw visie te realiseren, of het nu gaat om het verbeteren van de veiligheid, het verhogen van de energie-efficiëntie of het toevoegen van een esthetische touch aan uw ruimte.

glas service
Veelgestelde vragen

Wij bieden een breed scala aan glasdiensten, waaronder glasreparatie, glasmontage, en speciale glasoplossingen voor zowel particuliere als commerciële klanten. Onze diensten omvatten onder andere het plaatsen van enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas, gehard glas en gelaagd glas.

Bij noodgevallen streven wij ernaar om binnen enkele uren na uw oproep ter plaatse te zijn. Ons team is 24/7 beschikbaar om snel en efficiënt glasproblemen op te lossen en uw veiligheid te waarborgen.

Ja, wij bieden op maat gemaakte glasoplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften. Of het nu gaat om unieke glasprojecten voor uw woning, kantoor of commerciële ruimte, wij zorgen voor glasoplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en vereisten.

Wij leveren verschillende soorten speciaal glas, zoals gehard glas, gelaagd glas, geluidsisolerend glas en brandwerend glas. Deze glasopties zijn ideaal voor toepassingen waar extra veiligheid, duurzaamheid of specifieke functionaliteiten vereist zijn.

Ja, KPM Glas biedt diverse energiezuinige glasoplossingen zoals HR++ glas en triple glas. Deze geavanceerde glasopties verbeteren de isolatie van uw woning, waardoor u kunt besparen op energiekosten en uw woning energie-efficiënter maakt. Ons team adviseert u graag over de beste opties voor uw specifieke situatie en zorgt voor een professionele installatie.

Bij glas schade is het belangrijk om snel te handelen om verdere schade en onveilige situaties te voorkomen. Neem direct contact op met KPM Glas. Wij bieden een snelle responstijd en onze glaszetters komen zo snel mogelijk bij u langs om de schade te inspecteren en te repareren. Tot onze komst kunt u het beste de gebroken glasstukken zoveel mogelijk opruimen en de omgeving veilig maken.

Glasspecialist Gouda
Energiezuinig glas

HR++ glas en triple glas zijn speciaal ontworpen om warmteverlies te minimaliseren. HR++ glas bestaat uit twee glasplaten met een speciale coating en een spouw gevuld met edelgas, wat zorgt voor uitstekende isolatie-eigenschappen. Triple glas gaat nog een stap verder met drie glasplaten en twee isolerende spouwen, wat resulteert in de hoogste isolatiewaarden. Beide opties helpen om uw woning of bedrijfspand warmer te houden in de winter en koeler in de zomer, wat leidt tot lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat.

Ons team van experts bij KPM Glas staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste glasoplossing voor uw specifieke situatie. Wij bieden een uitgebreid advies en begeleiden u door het hele proces, van de eerste keuze tot de professionele installatie. Onze monteurs zijn goed opgeleid en ervaren in het installeren van energiezuinig glas, waardoor u verzekerd bent van een perfect resultaat.

Naast de financiële voordelen draagt energiezuinig glas ook bij aan het verhogen van de waarde van uw pand. Een goed geïsoleerd pand is aantrekkelijker voor potentiële kopers of huurders, waardoor uw investering zich op de lange termijn terugbetaalt. Bovendien helpt u mee aan het creëren van een duurzamere toekomst door uw energieverbruik te verminderen.

Vraag een offerte aan bij KMP Glashandel

Twijfel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte of persoonlijk, professioneel advies. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij zijn volledig toegewijd aan het voldoen aan al uw glasgerelateerde behoeften.

Offerte aanvragen
Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.