E-mailadres

info@kpmglas.nl

Telefoonnummer

06 31 91 99 86

Locatie

Industrieweg 38, 2712 LB Zoetermeer

Glashandel Nootdorp

glashandel nootdorp

Glasspecialist Nootdorp

Bij KPM Glashandel Nootdorp weten we hoe belangrijk goed glas is voor de uitstraling, werking en energiebesparing van uw ruimte. Als de lokale expert in Nootdorp en omgeving, zetten we ons in om u de beste glasproducten en -diensten te bieden die precies passen bij uw behoeften. Ons team, met veel ervaring staat klaar om u te voorzien van speciaal voor u gemaakte glasoplossingen, van mooie douchecabines en glazen deuren tot energiebesparend isolatieglas en extra sterk veiligheidsglas.

Of u nu uw huis een elegante upgrade wilt geven of het gebouw van uw bedrijf veiliger en duurzamer wilt maken, KPM Glashandel Nootdorp staat voor u klaar. We bieden een breed scala aan glasproducten, geven deskundig advies en zorgen voor een professionele installatie, zodat uw project vlekkeloos verloopt.

Van maatwerk tot installatie

Bij KPM Glashandel Nootdorp bieden we een uitgebreid scala aan diensten aan die elk aspect van uw glasbehoeften dekken. Onze focus ligt op het leveren van maatwerkoplossingen die nauwkeurig aansluiten op uw wensen en vereisten, of het nu gaat om een persoonlijke touch voor uw woning of een functionele verbetering voor uw bedrijfsruimte.

Zoetermeerse glashandel

Breed assortiment glas

KPM Glashandel valt op door het brede aanbod van glasproducten, van gewoon floatglas tot speciale soorten zoals veiligheidsglas, zonwerend glas en geluidswerend glas.

Glaswerk zoetermeer

Maatwerk

We weten dat ieder project zijn eigen behoeften heeft en soms speciale glasoplossingen vraagt die niet direct voorhanden zijn. KPM Glashandel past geavanceerde technologieën en methoden toe om glasproducten op maat te leveren.

Glaszetter in Zoetermeer

Duurzaamheid en milieubewustzijn

KPM Glashandel ondersteunt klanten in het verlagen van hun energieverbruik en draagt bij aan duurzamere bouw door energiebesparende glasopties aan te bieden, zoals dubbel glas en hoogrendementsglas.

Waarom kiezen voor KPM Glashandel?

Bij KPM Glashandel zijn we toegewijd aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. We bieden een breed scala aan glasproducten, van standaard floatglas tot speciaal veiligheidsglas, zonwerend glas en geluidsisolerend glas, geschikt voor elk project. Onze expertise in maatwerk en het gebruik van geavanceerde technologieën stellen ons in staat om perfect passende glasoplossingen te leveren die voldoen aan uw specifieke eisen.

Duurzaamheid en energie-efficiëntie staan centraal in ons aanbod, met opties zoals dubbel glas en hoogrendementsglas die helpen bij het verminderen van energieverbruik en het ondersteunen van duurzamere gebouwen. Onze klantenservice maakt het verschil; van advies tot installatie, ons team zorgt voor een soepele ervaring en streeft ernaar om langdurige relaties op te bouwen door betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht.

Zoetermeerse glashandel
Veelgestelde vragen over glashandel Nootdorp

We hebben een uitgebreide selectie van glasproducten, zoals floatglas, veiligheidsglas, isolatieglas, zonwerend glas, en glas-in-lood, ideaal voor zowel thuis als op het werk.

Ja, we zijn experts in het bieden van gepersonaliseerde glasoplossingen. Ons team werkt nauwgezet samen met u om te zorgen dat we precies voldoen aan wat u nodig heeft en wilt.

Zeker, we leveren deskundige installatieservices voor al onze glasproducten. Onze vakbekwame installateurs garanderen een veilige en nauwkeurige montage.

De levertijd kan variëren afhankelijk van het type glas en de omvang van uw project. Neem contact met ons op voor een geschatte tijdslijn op basis van uw specifieke behoeften.

Ja, we bieden zowel reparatie- als vervangingsdiensten voor beschadigd glas. Ons team kan u adviseren over de beste aanpak voor uw situatie.

Vraag een offerte aan bij KMP Glashandel in Nootdorp

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een kosteloze offerte of persoonlijk, deskundig advies. Uw tevredenheid staat bij ons centraal, en wij zijn volledig toegewijd aan het vervullen van al uw behoeften op het gebied van glas.

Offerte aanvragen
Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.