E-mailadres

info@kpmglas.nl

Telefoonnummer

06 31 91 99 86

Locatie

Industrieweg 38, 2712 LB Zoetermeer

Glashandel Leiden

Glashandel Delft

KPM Glashandel Leiden

Welkom bij uw lokale expert in glasoplossingen – Glashandel Leiden. Onze uitgebreide ervaring in de glasindustrie stelt ons in staat om u te voorzien van een breed assortiment aan glasproducten en diensten. Of u nu op zoek bent naar hoogwaardig dubbel glas, een op maat gemaakte glazen deur, of een unieke glazen tafelblad, bij ons bent u aan het juiste adres. Met onze expertise in de regio Leiden staan we garant voor kwaliteit, vakmanschap en een servicegerichte aanpak.

Glasspecialist in Leiden

Bij Glashandel Leiden staat de kwaliteit van het glas hoog in het vaandel. Onze producten zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw woning of bedrijfspand, maar bieden ook uitmuntende isolerende eigenschappen die kunnen bijdragen aan energiebesparing. Met de nieuwste technologieën in glasverwerking voldoen onze producten aan alle veiligheidsnormen en zijn ze bestand tegen de meest voorkomende schade.

kpm-glas_optimized

Breed assortiment

Bent u op zoek naar isolerend glas, draadglas, glas met patronen of zelfs kogelvrij glas? KPM Glas biedt u een breed scala aan topkwaliteit glasproducten die aan al uw specifieke eisen voldoen.

kpm-glashandel_optimized

Advies op maat

Bij KPM Glas staan altijd voor u klaar om u te voorzien van gespecialiseerd advies. Wij begeleiden u in het kiezen van het ideale glas dat past bij de specifieke behoeften van uw project en binnen uw budget valt.

kpm_optimized

Snelle service

In geval van glasbreuk of andere urgente situaties gerelateerd aan glas, is KPM Glas direct beschikbaar om u bij te staan met onze vlotte herstel- en vervangingsdiensten.

Glashandel leiden

Van advies tot installatie

De diensten van KPM Glas gaan verder dan enkel het leveren van hoogwaardige glasproducten. Wij zijn uw full-service partner in alles wat met glas te maken heeft. Van deskundig advies bij de keuze van het juiste type glas tot de professionele installatie ervan, onze ervaren glaszetters staan voor u klaar. Glasbreuk komt altijd ongelegen en kan voor onveilige situaties zorgen. Daarom biedt KPM Glas een snelle service voor het repareren of vervangen van beschadigd glas. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen bij noodsituaties en zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing zodat uw veiligheid nooit in het geding komt.

Glashandel Leiden

In de historische stad Leiden, bekend om zijn rijke geschiedenis en prachtige grachten, speelt de glashandel een essentiële rol in het behoud van de charme en functionaliteit van zowel historische als moderne gebouwen. Glashandel Leiden is een toonaangevende speler in deze branche, waarbij vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Of het nu gaat om het restaureren van traditionele glas-in-loodramen in historische panden of het plaatsen van energie-efficiënte beglazing in hedendaagse woningen en kantoren, Glashandel Leiden biedt een breed scala aan glasoplossingen.

Hun expertise strekt zich uit van het leveren en plaatsen van standaard dubbel glas tot meer gespecialiseerde diensten zoals geluidsisolerend en veiligheidsglas. Elk project, groot of klein, wordt met dezelfde zorg en aandacht voor detail benaderd. Dit zorgt ervoor dat elk glasproduct niet alleen voldoet aan de esthetische eisen van de klant, maar ook bijdraagt aan de energie-efficiëntie en veiligheid van het gebouw.

Daarnaast staat Glashandel Leiden bekend om zijn uitstekende klantenservice. Ze begrijpen dat tijd een cruciale factor is, vooral in geval van glasschade. Daarom bieden ze snelle en betrouwbare reparatie- en vervangingsservices, waarbij ze altijd streven naar minimale overlast voor hun klanten. Hun team van deskundige glaszetters is goed opgeleid en uitgerust om elke uitdaging aan te gaan, wat bijdraagt aan de reputatie van Glashandel Leiden als een vertrouwde partner in de glasindustrie.
Glaszetter Zoetermeer
Veelgestelde vragen over glashandel Leiden

De kosten variëren afhankelijk van de grootte en het type glas. We bieden graag een vrijblijvende offerte aan na een beoordeling van de situatie.

Ja, we bieden een breed scala aan opties, waaronder dubbelglas en hoogrendementsisolatieglas.

Dit hangt af van de complexiteit en de grootte van het project. We kunnen een geschatte tijdsduur geven na een initiële beoordeling.

Veiligheid is onze hoogste prioriteit. We volgen strikte veiligheidsprotocollen en gebruiken de juiste veiligheidsuitrusting.

Zeker, we hebben ervaring met een breed scala aan speciale projecten, inclusief serres en douchecabines, en bieden graag oplossingen op maat.

Ja, wij bieden verschillende soorten energiebesparend glas, zoals HR++ en triple glas, die helpen uw energieverbruik te verminderen.

Vraag een offerte aan bij KMP Glashandel

Voor een complete glasoplossing in Leiden, kunt u rekenen op de expertise van KPM Glashandel. Neem contact op voor een gratis offerte of persoonlijk advies zonder enige verplichting.

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.