kpm glashandel
E-mailadres

info@kpmglas.nl

Telefoonnummer

06 31 91 99 86

Locatie

Industrieweg 38, 2712 LB Zoetermeer

Glashandel Gouda

Glashandel Gouda

Glashandel Gouda

Bij Glashandel KPM werkzaam in Gouda streven we ernaar om alleen glasproducten van de hoogste kwaliteit te leveren aan onze gewaardeerde klanten in de regio. We begrijpen dat de kwaliteit van het glas essentieel is voor de duurzaamheid, veiligheid en esthetiek van uw projecten. Daarom werken we samen met gerenommeerde leveranciers en gebruiken we materialen die voldoen aan strenge normen en voorschriften.

Ons assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige glasproducten, waaronder enkel glas, dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas, isolatieglas en meer. Of u nu op zoek bent naar glazen ramen, deuren, spiegels, douchewanden of balustrades, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en te voldoen aan de eisen van moderne architectuur en design.

Maatwerk glasoplossingen

Bij KPM Glas begrijpen we dat elk project uniek is en zijn eigen specifieke eisen en behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte glasoplossingen voor al uw projecten, groot of klein. Of u nu een architectonisch hoogstandje wilt creëren met op maat gemaakte glazen deuren, douchewanden of balustrades, of gewoon op zoek bent naar een uniek ontwerp voor uw ramen en spiegels, wij kunnen u helpen.

glaswerk plaatsen

Breed assortiment glas

KPM Glashandel onderscheidt zich door het uitgebreide assortiment aan glasproducten, variërend van standaard floatglas tot gespecialiseerde varianten zoals veiligheidsglas, zonwerend glas en geluidsisolerend glas.

raamwerk vervangen

Maatwerk

Bij KPM Glashandel begrijpen we dat elk project unieke vereisten heeft en dat soms speciale glasoplossingen nodig zijn die niet standaard beschikbaar zijn. Daarom passen we geavanceerde technologieën en methoden toe om op maat gemaakte glasproducten te leveren die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Glaszetter in Zoetermeer

Duurzaamheid en milieubewustzijn

KPM Glashandel helpt klanten bij het verminderen van hun energieverbruik en draagt bij aan duurzamere bouwpraktijken door een scala aan energiebesparende glasopties aan te bieden, zoals dubbel glas en hoogrendementsglas.

Glasspecialist Gouda
Professionele glasinstallatie

Bij KPM Glashandel Gouda geloven we in het leveren van niet alleen hoogwaardige glasproducten, maar ook in een professionele installatie- en service-ervaring. Ons team van ervaren glaszetters staat klaar om uw glasprojecten vakkundig en efficiënt te installeren, met oog voor detail en vakmanschap. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, renovatie of reparatie, wij zorgen voor een naadloze installatie die aan uw verwachtingen voldoet.

Onze installatiediensten omvatten het meten, snijden, plaatsen en afwerken van het glas, waarbij we streven naar perfectie in elk detail. We begrijpen het belang van een goede installatie voor de duurzaamheid en prestaties van uw glasproducten en streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen, zo niet te overtreffen.

Zoetermeerse glashandel
Veelgestelde vragen over glashandel Gouda

KPM Glashandel levert een breed scala aan glasproducten, waaronder ramen, deuren, spiegels, glazen balustrades, douchewanden en meer.

KPM Glashandel Gouda biedt glaslevering, installatie, reparatie en maatwerkoplossingen aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Ja, wij leveren glas op maat voor speciale projecten en unieke toepassingen. Neem contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken.

Wij bieden energiebesparende glasopties aan, zoals dubbel glas en hoogrendementsglas, die helpen bij het verminderen van energieverbruik en het verbeteren van de isolatie van uw woning.

Ja, wij bieden snelle en betrouwbare reparatiediensten voor gebroken ramen en andere glasproblemen.

Vraag een offerte aan bij KMP Glashandel in Gouda

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een kosteloze offerte of persoonlijk, deskundig advies. Uw tevredenheid staat bij ons centraal, en wij zijn volledig toegewijd aan het vervullen van al uw behoeften op het gebied van glas.

Offerte aanvragen
Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.