E-mailadres

info@kpmglas.nl

Telefoonnummer

06 31 91 99 86

Locatie

Industrieweg 38, 2712 LB Zoetermeer

Glashandel Delft

Glashandel Delft

Uw glas specialist in Delft

Welkom bij Glashandel Delft, uw betrouwbare partner voor alle glasgerelateerde behoeften in Delft en omstreken. Wij zijn trots op onze reputatie van professionaliteit, kwaliteit en klanttevredenheid. Onze toewijding aan vakmanschap en service maakt ons de ideale keuze voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons assortiment is uitgebreid en divers. Van standaard dubbelglas voor uw woning tot aan gespecialiseerd veiligheidsglas voor bedrijfspanden, wij hebben alles in huis om aan uw specifieke wensen te voldoen. Voor particuliere klanten bieden we oplossingen zoals glas-in-lood, energiebesparend isolatieglas en geluidswerend glas, perfect voor het verhogen van het wooncomfort en het verlagen van de energiekosten.

Glaswerk in Delft en omgeving

Bij KPM Glas vindt u een omvangrijk assortiment van glasproducten. Ons aanbod strekt zich uit van standaard enkel glas tot gespecialiseerd glas voor elke toepassing.

Glashandel

Energiebesparing en comfort

Isolatieglas staat centraal in ons assortiment, en dat is niet zonder reden. In een tijd waarin duurzaamheid en energie-efficiëntie steeds belangrijker worden, bieden wij u geavanceerde glasoplossingen die uw energieverbruik aanzienlijk kunnen verminderen.

kpm-glashandel_optimized

Bescherm wat u dierbaar is

Veiligheid is een niet te onderschatten aspect van glas in en rond uw huis of bedrijfspand. Ons veiligheidsglas, variërend van gehard glas tot gelaagd glas en kogelwerend glas, zorgt ervoor dat u en uw dierbaren beschermd zijn.

Houten kozen laten vervangen

Vakkundig advies

Wij staan klaar om u te adviseren over de beste glasoplossingen voor uw situatie. Wij nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en combineren dit met onze technische kennis om u een advies op maat te bieden.

Installatie en reparatie

Wij zijn ware vakmensen die uw nieuwe glas niet alleen leveren, maar ook installeren. Wij werken netjes, snel en volgens de strengste veiligheidsnormen. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan aan uw glas, dan staan wij klaar om dit te repareren met onze spoedservice.

Een gebroken ruit komt nooit gelegen. Daarom heeft KPM Glas in Delft een speciale spoedservice. Wij begrijpen de urgentie en zorgen ervoor dat uw glasprobleem snel en vakkundig wordt opgelost.

Glashandel Delft

Glashandel Delft staat bekend om zijn uitmuntende service en expertise in de glasindustrie. Gelegen in de historische stad Delft, combineert deze glashandel vakmanschap met moderne technologieën om een breed scala aan glasproducten en diensten aan te bieden. Of het nu gaat om het vervangen van een gebroken ruit of het installeren van hoogwaardig isolatieglas, Glashandel Delft heeft de kennis en ervaring om elk project succesvol uit te voeren.

Klanten waarderen de persoonlijke benadering en het maatwerk dat Glashandel Delft biedt. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, elk project wordt met de grootste zorg behandeld. De glashandel biedt een verscheidenheid aan producten, waaronder dubbel glas, veiligheidsglas en glas-in-lood, geschikt voor zowel traditionele als moderne gebouwen.

Glashandel Delft onderscheidt zich door zijn toewijding aan duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het gebruik van geavanceerd isolatieglas helpt klanten niet alleen om energie te besparen, maar draagt ook bij aan een beter milieu. Daarnaast biedt de glashandel deskundig advies over de beste glasoplossingen voor elk specifiek geval.

Met een sterke focus op klanttevredenheid en een uitgebreid assortiment aan glasproducten is Glashandel Delft de ideale partner voor al uw glasbehoeften in de regio Delft. Hun expertise en betrouwbare service maken hen tot een toonaangevende speler in de glasindustrie.
Glaszetter Zoetermeer
Veelgestelde vragen over glashandel Delft

De kosten variëren afhankelijk van de grootte en het type glas. We bieden graag een vrijblijvende offerte aan na een beoordeling van de situatie.

Ja, we bieden een breed scala aan opties, waaronder dubbelglas en hoogrendementsisolatieglas.

Dit hangt af van de complexiteit en de grootte van het project. We kunnen een geschatte tijdsduur geven na een initiële beoordeling.

Veiligheid is onze hoogste prioriteit. We volgen strikte veiligheidsprotocollen en gebruiken de juiste veiligheidsuitrusting.

Zeker, we hebben ervaring met een breed scala aan speciale projecten, inclusief serres en douchecabines, en bieden graag oplossingen op maat.

Ja, wij bieden verschillende soorten energiebesparend glas, zoals HR++ en triple glas, die helpen uw energieverbruik te verminderen.

Vraag een offerte aan bij KMP Glashandel in Delft

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of deskundig advies op maat. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij zetten ons volledig in om aan al uw glasbehoeften te voldoen.

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.