E-mailadres

info@kpmglas.nl

Telefoonnummer

06 31 91 99 86

Locatie

Industrieweg 38, 2712 LB Zoetermeer

Glas zetten

Glas zetten

Glas zetten

Het plaatsen van glas, of glas zetten, is een essentieel onderdeel van zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Glas vervult een cruciale rol in de functionaliteit, esthetiek en energie-efficiëntie van een gebouw. Het juiste glas kan bijdragen aan het comfort, de veiligheid en het uiterlijk van uw woning of bedrijfspand.

In Zoetermeer is KPM Glas dé specialist in glas zetten. Met onze uitgebreide ervaring en vakkennis zorgen wij voor een perfecte installatie van verschillende soorten glas. Of het nu gaat om enkel glas, dubbel glas of speciaal veiligheidsglas, onze professionele glaszetters staan voor u klaar om elk project met precisie en zorg uit te voeren.

Waarom kiezen voor een professionele glaszetter?

Het inschakelen van een professionele glaszetter biedt tal van voordelen. Allereerst zorgt een ervaren glaszetter voor een veilige en correcte installatie van het glas. Glaszetten is een precieze klus die nauwkeurigheid en vakkennis vereist. Onze glaszetters bij KPM Glas zijn getraind om glas efficiënt en vakkundig te plaatsen, waardoor risico’s op breuk of verkeerde plaatsing worden geminimaliseerd.

Daarnaast kan een professionele glaszetter u adviseren over de beste glasopties voor uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar isolatieglas om uw energiekosten te verlagen, veiligheidsglas voor extra bescherming, of decoratief glas om uw interieur te verfraaien, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Een ander belangrijk aspect is de garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Bij KPM Glas bieden wij garantie op al onze glaszetservices, zodat u verzekerd bent van een duurzame en kwalitatieve oplossing. Dit geeft u gemoedsrust en zekerheid dat uw investering goed is beschermd.

De voordelen van glas zetten

Het plaatsen van glas biedt diverse voordelen die verder gaan dan alleen esthetische verbeteringen. Een van de belangrijkste voordelen is de verbetering van de energie-efficiëntie. Met de juiste glasoplossingen, zoals dubbel glas of HR++ glas, kunt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten. Deze glazen isoleren uw woning beter, waardoor warmte binnen blijft in de winter en buiten blijft in de zomer.

Zoetermeerse glashandel

Het kiezen van het juiste glas

Bij het glaszetten is het belangrijk om het juiste type glas te kiezen. Er zijn diverse opties beschikbaar, zoals dubbel glas, HR++ glas en veiligheidsglas. Dubbel glas biedt betere isolatie dan enkel glas, terwijl HR++ glas nog energiezuiniger is. Veiligheidsglas biedt extra bescherming tegen inbraak en beschadiging. Het kiezen van het juiste glas kan aanzienlijk bijdragen aan het comfort en de veiligheid van uw woning.

Glaswerk zoetermeer

Kosten en besparingen

De kosten voor glaszetten variëren afhankelijk van het type glas en de grootte van de ruiten. Hoewel de initiële kosten hoog kunnen zijn, bieden nieuwe ruiten op de lange termijn aanzienlijke besparingen. Verbeterde isolatie leidt tot lagere energierekeningen en nieuwe ruiten kunnen de waarde van uw woning verhogen. Bovendien zijn er vaak subsidies of financiële ondersteuningen beschikbaar voor energiebesparende maatregelen zoals glaszetten.

Glaszetter in Zoetermeer

Betrouwbare service

Bij KPM Glas weten we dat glasproblemen direct aandacht nodig hebben. Daarom bieden we een snelle en betrouwbare service. Onze monteurs zijn snel ter plaatse om glasreparaties uit te voeren en zorgen ervoor dat uw glaswerk snel en efficiënt wordt hersteld. We minimaliseren uw ongemak door snel en doeltreffend te handelen.

Glas zetten
Het proces van glas zetten

Het plaatsen van glas begint met een gedetailleerde inspectie en meting van de ruimte waar het glas geplaatst moet worden. Onze experts bij KPM Glas zorgen ervoor dat de afmetingen nauwkeurig worden genomen om een perfecte pasvorm te garanderen. Dit is cruciaal om te voorkomen dat er kieren of tocht ontstaat, wat de isolerende werking van het glas zou verminderen.

Na de inspectie en meting, kiezen wij samen met u de juiste glassoort die aan uw wensen en eisen voldoet. Of het nu gaat om dubbel glas voor betere isolatie, veiligheidsglas voor extra bescherming, of decoratief glas voor esthetische doeleinden, wij bieden een breed scala aan opties.

Vervolgens bereiden we de ruimte voor op de installatie. Dit omvat het verwijderen van oude ruiten indien nodig, het schoonmaken van de kozijnen, en het aanbrengen van de juiste afdichtingsmaterialen. Onze professionele glaszetters plaatsen het nieuwe glas met precisie, waarbij we ervoor zorgen dat het goed aansluit en stevig bevestigd is.

Na de installatie controleren we alles grondig om ervoor te zorgen dat het glas perfect is geplaatst en optimaal functioneert. Bij KPM Glas hechten we veel waarde aan klanttevredenheid, daarom bieden we ook een uitgebreide nazorgservice. Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven advies over het onderhoud van uw nieuwe ramen.

Glas zetten
Veelgestelde vragen

De tijd die nodig is voor het plaatsen van glas hangt af van de grootte en het type ruit. Gemiddeld duurt het proces enkele uren tot een dag.

Ja, er zijn diverse subsidies en financieringsopties beschikbaar voor energiebesparende maatregelen zoals het plaatsen van isolatieglas. Onze experts kunnen u hierover adviseren.

In veel gevallen is het mogelijk om enkel glas te vervangen door dubbel glas zonder de kozijnen te vervangen, afhankelijk van de staat van de kozijnen.

HR++ glas biedt betere isolatie dankzij een extra coating en gasvulling, wat resulteert in lagere energiekosten en betere thermische prestaties.

Veiligheidsglas is vooral aan te raden in situaties waar extra bescherming gewenst is, zoals in woningen met kinderen, bedrijven of op locaties met verhoogd risico op inbraak.

Het onderhoud van nieuwe ruiten is eenvoudig: regelmatige reiniging met een mild reinigingsmiddel en een zachte doek is meestal voldoende. Vermijd schurende materialen en agressieve chemicaliën.

Glas zetten
KPM Glas uw betrouwbare glaszetter

Bij KPM Glas zijn we trots op onze reputatie als betrouwbare en deskundige glaszetter in Zoetermeer. Wij begrijpen dat het plaatsen van glas een belangrijke investering is, en daarom staan we klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Van de eerste consultatie tot de uiteindelijke installatie en nazorg, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

Ons team van ervaren monteurs is getraind in de nieuwste technieken en maakt gebruik van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe ruiten voldoen aan de hoogste normen. We bieden ook een breed scala aan glasopties, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw huis of bedrijf.

Of u nu een modern huis heeft of een karakteristieke oude woning, wij hebben de expertise om de juiste oplossing te bieden. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft en streven ernaar om maatwerk te leveren dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Bij KPM Glas geloven we in transparantie en eerlijkheid. Daarom bieden we duidelijke offertes zonder verborgen kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze klanten waarderen onze toewijding en professionaliteit, en we zijn er trots op dat we een groot aantal tevreden klanten in Zoetermeer en omgeving hebben.

Vraag een offerte aan bij KMP Glashandel

Twijfel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte of persoonlijk, professioneel advies. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij zijn volledig toegewijd aan het voldoen aan al uw glasgerelateerde behoeften.

Offerte aanvragen
Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.