E-mailadres

info@kpmglas.nl

Telefoonnummer

06 31 91 99 86

Locatie

Industrieweg 38, 2712 LB Zoetermeer

Glas service

glashandel in zoetermeer

Glas service in Zoetermeer

Bij KPM Glas begrijpen we dat een gebroken of beschadigd raam een grote overlast kan veroorzaken. Het kan de veiligheid van uw woning of bedrijf in gevaar brengen en het energieverbruik verhogen. Daarom biedt KPM Glas in Zoetermeer een snelle en efficiënte glasreparatieservice aan. Onze ervaren monteurs staan 24/7 paraat om u bij noodgevallen te helpen. Wij streven ernaar om uw glas zo snel mogelijk te repareren, zodat u snel weer een veilige en comfortabele omgeving heeft.

Onze glasreparatieservice omvat een breed scala aan diensten, waaronder het repareren van enkel glas, dubbel glas, en zelfs speciaal glas zoals veiligheidsglas of gehard glas. Of het nu gaat om een klein barstje of een compleet gebroken ruit, wij hebben de expertise om elke klus aan te pakken. Onze monteurs zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste gereedschappen en materialen om de klus correct en veilig uit te voeren.

Naast onze snelle responstijd, staan wij bekend om onze klantgerichte aanpak. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en bieden daarom maatwerkoplossingen die precies aansluiten bij uw behoeften. Bij KPM Glas hechten wij veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen die lang meegaan en uw eigendom optimaal beschermen.

Glasmontage

KPM Glas biedt uitgebreide glasmontagediensten aan voor zowel residentiële als commerciële klanten in Zoetermeer. Onze deskundige monteurs hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het nauwkeurig en professioneel installeren van verschillende soorten glas. Of het nu gaat om ramen, deuren, douchecabines of glazen wanden, wij zorgen ervoor dat elk project met de hoogste precisie wordt uitgevoerd.

Zoetermeerse glashandel

Uitgebreide expertise

KPM Glas heeft jarenlange ervaring in de glasindustrie, waardoor we uitgebreide kennis en vaardigheden hebben ontwikkeld. Onze deskundige monteurs zijn getraind in de nieuwste technieken en beschikken over de nodige expertise om elke klus, groot of klein, tot in de puntjes te verzorgen.

Glaswerk zoetermeer

Hoogwaardige materialen

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en veiligheid garanderen. Of het nu gaat om standaard glas of speciale glasoplossingen, wij zorgen ervoor dat ons glas aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Dit betekent dat uw glasinstallatie bestand is tegen de tand des tijds en uw eigendom optimaal beschermt.

Glaszetter in Zoetermeer

Betrouwbare service

Bij KPM Glas begrijpen we dat glasproblemen snel moeten worden opgelost. Daarom bieden we een snelle en betrouwbare service aan. Onze monteurs zijn snel ter plaatse om glasreparaties uit te voeren en zorgen ervoor dat uw glaswerk snel en efficiënt wordt hersteld. Wij minimaliseren uw ongemak door snel en effectief te handelen.

Glas service
Speciale glasoplossingen

Bij KPM Glas in Zoetermeer zijn wij gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte glasoplossingen voor unieke en bijzondere projecten. Wij begrijpen dat standaard glaswerk niet altijd aan de specifieke eisen van uw project voldoet. Daarom bieden wij een breed scala aan speciale glasopties die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Onze speciale glasoplossingen omvatten onder andere gehard glas, gelaagd glas, geluidsisolerend glas en brandwerend glas. Gehard glas is ideaal voor toepassingen waar extra stevigheid en veiligheid vereist zijn, zoals in deuren en douchewanden. Gelaagd glas biedt een extra laag veiligheid doordat het, bij breuk, niet in scherpe stukken uiteenvalt. Geluidsisolerend glas is perfect voor ruimtes waar geluidsreductie essentieel is, zoals in kantoren of woningen nabij drukke wegen. Brandwerend glas biedt extra bescherming en veiligheid in geval van brand en is een uitstekende keuze voor commerciële gebouwen en woningen.

Bij KPM Glas werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat de gekozen glasoplossing perfect aansluit bij de specifieke vereisten van hun project. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Wij zorgen ervoor dat elk project, hoe complex ook, met de hoogste precisie en vakmanschap wordt uitgevoerd.

glas service
Veelgestelde vragen

Wij bieden een breed scala aan glasreparaties, waaronder het repareren van enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas, gehard glas en meer. Of het nu gaat om een klein barstje of een volledig gebroken ruit, wij staan klaar om u te helpen.

Ja, wij bieden op maat gemaakte glasmontages voor zowel residentiële als commerciële projecten. Of het nu gaat om ramen, deuren, douchecabines of glazen wanden, wij leveren glaswerk dat perfect aansluit bij uw specifieke behoeften.

Wij leveren verschillende soorten speciaal glas, zoals gehard glas, gelaagd glas, geluidsisolerend glas en brandwerend glas. Deze glasopties zijn ideaal voor toepassingen waar extra veiligheid, duurzaamheid of specifieke functionaliteiten vereist zijn.

De kosten van een glasreparatie variëren afhankelijk van de omvang van de schade en het type glas. Wij bieden echter competitieve prijzen en transparante offertes zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave.

Ja, u kunt een afspraak maken op een datum en tijd die u het beste uitkomt. Wij streven ernaar om flexibel en klantgericht te zijn om aan uw planning en behoeften te voldoen.

Naast Zoetermeer bedienen wij ook omliggende gebieden. Neem contact met ons op om te bevestigen of wij diensten aanbieden in uw specifieke locatie.

Glasspecialist Gouda
Energiezuinig glas

HR++ glas en triple glas zijn speciaal ontworpen om warmteverlies te minimaliseren. HR++ glas bestaat uit twee glasplaten met een speciale coating en een spouw gevuld met edelgas, wat zorgt voor uitstekende isolatie-eigenschappen. Triple glas gaat nog een stap verder met drie glasplaten en twee isolerende spouwen, wat resulteert in de hoogste isolatiewaarden. Beide opties helpen om uw woning of bedrijfspand warmer te houden in de winter en koeler in de zomer, wat leidt tot lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat.

Ons team van experts bij KPM Glas staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste glasoplossing voor uw specifieke situatie. Wij bieden een uitgebreid advies en begeleiden u door het hele proces, van de eerste keuze tot de professionele installatie. Onze monteurs zijn goed opgeleid en ervaren in het installeren van energiezuinig glas, waardoor u verzekerd bent van een perfect resultaat.

Naast de financiële voordelen draagt energiezuinig glas ook bij aan het verhogen van de waarde van uw pand. Een goed geïsoleerd pand is aantrekkelijker voor potentiële kopers of huurders, waardoor uw investering zich op de lange termijn terugbetaalt. Bovendien helpt u mee aan het creëren van een duurzamere toekomst door uw energieverbruik te verminderen.

Vraag een offerte aan bij KMP Glashandel

Twijfel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte of persoonlijk, professioneel advies. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij zijn volledig toegewijd aan het voldoen aan al uw glasgerelateerde behoeften.

Offerte aanvragen
Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.