E-mailadres

info@kpmglas.nl

Telefoonnummer

06 31 91 99 86

Locatie

Industrieweg 38, 2712 LB Zoetermeer

Dubbel glas plaatsen

dubbel glas plaatsen

Dubbel glas plaatsen: een slimme investering

Het plaatsen van dubbel glas is een slimme investering voor zowel huiseigenaren als bedrijven. Dubbel glas, ook wel isolatieglas genoemd, bestaat uit twee glasplaten met daartussen een ruimte gevuld met lucht of gas. Deze constructie biedt tal van voordelen, waaronder verbeterde isolatie, geluiddemping en verhoogde veiligheid.

In Zoetermeer kiezen steeds meer mensen voor dubbel glas om hun energieverbruik te verminderen en hun wooncomfort te verhogen. KPM Glas is een toonaangevend bedrijf in Zoetermeer dat gespecialiseerd is in het plaatsen van hoogwaardig dubbel glas. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat uw glasproject vakkundig en efficiënt wordt uitgevoerd.

Waarom Kiezen voor Dubbel Glas?

Dubbel glas biedt een uitstekende isolatie, wat resulteert in lagere energiekosten. De lucht- of gaslaag tussen de glasplaten werkt als een barrière tegen warmteverlies, waardoor uw huis in de winter warmer blijft en in de zomer koeler. Dit betekent niet alleen meer comfort, maar ook aanzienlijke besparingen op uw energierekening.

Daarnaast helpt dubbel glas bij het verminderen van geluidsoverlast. Of u nu in een drukke straat woont of nabij een vliegveld, dubbel glas kan het geluid van buitenaf aanzienlijk dempen, waardoor uw leefomgeving rustiger en aangenamer wordt.

Veiligheid is een ander belangrijk voordeel van dubbel glas. Het is moeilijker te breken dan enkel glas, wat een extra laag bescherming biedt tegen inbraak. Kortom, dubbel glas is een investering die zichzelf op meerdere manieren terugbetaalt.

De voordelen van dubbel glas plaatsen

Als u overweegt om dubbel glas te laten plaatsen, zijn er verschillende voordelen om in gedachten te houden. Allereerst verhoogt dubbel glas de energie-efficiëntie van uw woning. Door de verbeterde isolatie blijft de warmte beter binnenshuis, wat resulteert in minder stookkosten en een lagere CO2-uitstoot. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Zoetermeerse glashandel

De juiste glaskeuze

Bij het kiezen van dubbel glas is het belangrijk om de juiste glasoptie te selecteren die past bij uw specifieke behoeften en budget. Er zijn verschillende soorten dubbel glas beschikbaar, elk met unieke eigenschappen en voordelen. Onze experts bij KPM Glas helpen u graag bij het maken van de beste keuze.

Glaswerk zoetermeer

Onderhoud dubbel glas

Het onderhoud van dubbel glas is relatief eenvoudig, maar er zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden om ervoor te zorgen dat uw ramen in optimale conditie blijven. Regelmatig schoonmaken van de ramen is essentieel om vuil en vlekken te verwijderen die de helderheid van het glas kunnen verminderen.

Glaszetter in Zoetermeer

Betrouwbare service

Bij KPM Glas begrijpen we dat glasproblemen snel moeten worden aangepakt. Daarom bieden we een snelle en betrouwbare service aan. Onze monteurs zijn snel ter plaatse om glasreparaties uit te voeren en zorgen ervoor dat uw glaswerk snel en efficiënt wordt hersteld. We minimaliseren uw ongemak door snel en doeltreffend te handelen.

dubbel glas plaatsen
Hoe werkt het plaatsen van dubbel glas?

Het proces van dubbel glas plaatsen begint met een grondige inspectie van uw huidige ramen en kozijnen. Onze experts bij KPM Glas beoordelen de staat van uw bestaande ramen en bespreken met u de beste opties voor uw specifieke situatie. Of het nu gaat om het vervangen van enkel glas of het upgraden van oud dubbel glas, wij hebben de kennis en ervaring om u te adviseren en te begeleiden bij elke stap.

Na de inspectie meten we de ramen nauwkeurig op om ervoor te zorgen dat het nieuwe glas perfect past. Vervolgens verwijderen we voorzichtig het oude glas en bereiden we de kozijnen voor op de installatie van het nieuwe dubbel glas. Dit omvat het schoonmaken van de kozijnen en, indien nodig, het repareren of versterken van de raamkozijnen.

De installatie zelf is een nauwkeurig proces waarbij we ervoor zorgen dat het glas correct geplaatst wordt en goed aansluit op de kozijnen. Dit voorkomt warmteverlies en zorgt voor maximale isolatie. Na de installatie controleren we alles nogmaals grondig om te garanderen dat het dubbel glas perfect is geïnstalleerd.

Bij KPM Glas hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Daarom bieden we na de installatie een uitgebreide nazorg, waarbij we eventuele vragen beantwoorden en tips geven voor het onderhoud van uw nieuwe ramen. Met onze service en kwaliteit bent u verzekerd van een investering die zich op de lange termijn terugbetaalt.

dubbel glas plaatsen
Veelgestelde vragen

De tijd die nodig is voor het plaatsen van dubbel glas hangt af van de grootte en het aantal ramen. Gemiddeld duurt het proces één tot twee dagen.

De kosten voor het plaatsen van dubbel glas variëren, afhankelijk van de grootte en het type glas. Echter, de investering verdient zichzelf terug door de besparing op energiekosten.

Ja, dubbel glas kan de waarde van uw woning verhogen vanwege de verbeterde energie-efficiëntie en het verhoogde wooncomfort.

Ja, dubbel glas is effectief in het verminderen van geluid van buitenaf, waardoor uw woning rustiger en aangenamer wordt.

Ja, het is vaak mogelijk om enkel glas te vervangen door dubbel glas zonder de kozijnen te vervangen, afhankelijk van de staat van de kozijnen.

HR++ glas is een type dubbel glas met een extra coating en een gasvulling, wat zorgt voor nog betere isolatie-eigenschappen dan standaard dubbel glas.

dubbel glas plaatsen
Dubbel glas plaatsen door KPM Glas

Bij KPM Glas zijn we trots op onze reputatie als betrouwbare en deskundige glaszetters in Zoetermeer. Wij begrijpen dat het kiezen voor dubbel glas een belangrijke beslissing is, en daarom staan we klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Van de eerste consultatie tot de uiteindelijke installatie en nazorg, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

Ons team van ervaren monteurs is getraind in de nieuwste technieken en maakt gebruik van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe ramen voldoen aan de hoogste normen. We bieden ook een breed scala aan glasopties, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw huis of bedrijf.

Of u nu een modern huis heeft of een karakteristieke oude woning, wij hebben de expertise om de juiste oplossing te bieden. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft en streven ernaar om maatwerk te leveren dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Bij KPM Glas geloven we in transparantie en eerlijkheid. Daarom bieden we duidelijke offertes zonder verborgen kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze klanten waarderen onze toewijding en professionaliteit, en we zijn er trots op dat we een groot aantal tevreden klanten in Zoetermeer en omgeving hebben.

Vraag een offerte aan bij KMP Glashandel

Twijfel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte of persoonlijk, professioneel advies. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij zijn volledig toegewijd aan het voldoen aan al uw glasgerelateerde behoeften.

Offerte aanvragen
Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.